РЕПЕРТОАР  НА ТЕАТАР 007  ЗА МЕСЕЦ  НОЕМВРИ 2016

 

03 ноември (четврток) 2016    

„ЦЕНТРАЛ ПАРК – ЗАПАД“ – комедија
Автор: Вуди Ален
Режија: Игор Ивковиќ
МАЛА СЦЕНА (Универзална сала-Скопје)
Почеток: 21:00 часот

 

10 ноември (четврток) 2016    

„ЦЕНТРАЛ ПАРК – ЗАПАД“ – комедија
Автор: Вуди Ален
Режија: Игор Ивковиќ
МАЛА СЦЕНА (Универзална сала-Скопје)
Почеток: 21:00 часот

 

БИЛЕТИ ЗА ПРЕТСТАВАТА МОЖЕ ДА СЕ КУПАТ НА КАСАТА НА УНИВЕРЗАЛНА САЛА СКОПЈЕ

За резервација на билети:

-пополнете ја on-line апликацијата на нашата официјална веб страна (www.theatre007.mk) во делот „БИЛЕТИ“
- или испратете е-маил на theatre007@gmail.com, најдоцна еден ден пред одржувањето на претставата
-исто така билети можете да резервирате и на: 02/3245 – 615 или на 070/991-961

БИЛЕТИТЕ СЕ ОГРАНИЧЕНИ!