На 16 мај 2015, со почеток во 20:00ч. на Мала сцена, Театар 007 со претставата „Ќелавата пејачка“ во режија на Игор Ивковиќ, ќе гостува во НУЦК Театар „Јордан Константинов Џинот“ Велес во рамките на манифестацијата ВЕЛЕС ГРАД НА КУЛТУРАТА 2015. Се гледаме!

Билети по цена од 150 денари можете да набавите на билетарницата на НУЦК Театар „Јордан Константинов Џинот“ Велес секој работен ден од 10:00 до 14:00 и од 18:00 до 20:00 часот.

kelavata-flyer