Интернационален театарски фестивал „ТАКТ“, Трст, Италија, 2014

Интернационален театарски фестивал „Театрален куфер“, Минск, Белорусија, 2013

Интернационален театарски фестивал „МОСТ“, Москва, Русија, 2010

Интернационален театрски фестивал „10 daysKrsmanac“, Белград, Србија, 2009

Интернационален театрски фестивал „Време фест“, Враца, Бугарија, 2009

Интернационален театарски фестивал„Mondial du theatre“, Монако, Монте Карло, 2009

Интернационален театарски фестивал „Scenique Harvest“,  Мартин, Словачка, 2009

Театарски фестивал „Sticna Fest“,Стична, Словенија, 2008

Интернационален фестивал „Sarejevska zima“,Сараево, БиХ, 2008

Интернационален театарски фестивал „Interrampa“,Рокишкиш, Литванија, 2007

Интернационален театарски фестивал на „AITA/IATA“, Масан, Јужна Кореа, 2007

Интернационален театарски фестивал во Лугож, Романија, 2005

Театарски фестивал ДАФ, Кочани, Македонија, 2003