fani mani 180x120mal

автор: Реј Куни

режија: Коле Ангеловски

продуцент: Виолета Илиоска

Синопсис: Оваа претстава чија премиера беше пред повеќе од 10 години и во продукција на приватниот театар на комедијата „Истриони“ се уште е голем предизвик за македонската публика. Хуморот и најразличните комични ситуации во претставата, успешно ги споделуваат со публиката доајените на македонското актерско небо: Благоја Чоревски, Марија Кондовска, Владимир Ангеловски, Катерина Коцевска, Ванчо Петрушевски, Лазе Манаскоски, Димче Мешковски.