Интернационален фестивал на пантомима и физички театар „ПАНФИЗ“ 2014

Интернационален фестивал на пантомима и физички театар „ПАНФИЗ“ 2014

Независната продукција „ТЕАТАР 007“, во соработка со „Страница“, Ве поканува на седмото издание на Интернационалниот театарски фестивал за пантомима и физички театар „ПАНФИЗ“ 2014. Несекојдневно театарско уживање, без зборови, а исполнето со магијата на мимот, гегот и физичката артикулација. Од…

„ЌЕЛАВАТА ПЕЈАЧКА“ на ИТФ „Лица без маски“ 2014

„ЌЕЛАВАТА ПЕЈАЧКА“ на ИТФ „Лица без маски“ 2014

Во чест на доделувањето на нагрaди на 7-то издание на интернационалниот театарски фестивал „Лица без маски“ , хит комедијата „Ќелавата пејачка” ќе биде изведена на последната фестивалска вечер на 17 септември со почеток во 21:00ч. на „Мала сцена“ во Универзална…