Комедија „ЦЕНТРАЛ ПАРК-ЗАПАД“ од Вуди Ален, во режија на Игор Ивковиќ

Комедија „ЦЕНТРАЛ ПАРК-ЗАПАД“ од Вуди Ален, во режија на Игор Ивковиќ

Праизведбата на текстот „ЦЕНТРАЛ ПАРК-ЗАПАД“ од Вуди Ален, на сцената на „Театар 007“ се случи 10 декември, 2014 година. Вистинско театарско освежување, за кое навистина се бара билет повеќе. Со оваа хит претстава Театар 007 се наметна во културното живеење…

Јавен повик за годишна програма за работа на независната продукција „ТЕАТАР 007“ за 2019 година

Јавен повик за годишна програма за работа на независната продукција „ТЕАТАР 007“ за 2019 година

                   Јавен повик за годишна програма за работа на независната продукција „ТЕАТАР 007“ за 2019 година Независната продукција „ТЕАТАР 007“ отвора јавен повик за доставување предлог-проекти за реализација на театарски претстави во 2019 година.…

Гостување на Театар 007 со претставата „Ќелавата пејачка“ во Велес

Гостување на Театар 007 со претставата „Ќелавата пејачка“ во Велес

На 16 мај 2015, со почеток во 20:00ч. на Мала сцена, Театар 007 со претставата „Ќелавата пејачка“ во режија на Игор Ивковиќ, ќе гостува во НУЦК Театар „Јордан Константинов Џинот“ Велес во рамките на манифестацијата ВЕЛЕС ГРАД НА КУЛТУРАТА 2015.…

Интернационален фестивал на пантомима и физички театар „ПАНФИЗ“ 2014

Интернационален фестивал на пантомима и физички театар „ПАНФИЗ“ 2014

Независната продукција „ТЕАТАР 007“, во соработка со „Страница“, Ве поканува на седмото издание на Интернационалниот театарски фестивал за пантомима и физички театар „ПАНФИЗ“ 2014. Несекојдневно театарско уживање, без зборови, а исполнето со магијата на мимот, гегот и физичката артикулација. Од…