Билетите се во продажба на касата на Универзална сала Скопје, секој работен ден од 08:00-20:00ч.

НАПОМЕНА:

Резервација за билети се врши со пополнување на апликацијата подолу.
Доколку Вашата резервација е успешна ќе добиете повратен e-mail од наша страна.
Резервацијата на билети важи најдоцна еден ден пред почетокот на претставата.
Покрај on-line резервација, билети може да резервирате и на следните телефонски броеви 02/3245 – 615 или на 070/991-961

Вашето име и презиме (задолжително)

Вашиот телефон

Вашиот Email (задолжително)

Претстава (задолжително)

Број на билети (задолжително)

Датум (задолжително)