Билетите се во продажба на касата на Универзална сала Скопје, секој работен ден од 08:00-20:00ч.
НАПОМЕНА:
Резервација за билети се врши со пополнување на апликацијата подолу.
Доколку Вашата резервација е успешна ќе добиете повратен e-mail од наша страна
Резервацијата на билети важи најдоцна еден час до почетокот на претставата.
Покрај on-line резервација, билети може да резервирате и на следните телефонски броеви 02/3245 – 615 или на 078/678-396

The tickets for the festival are availble for purchase to the counter sale of Universal hall Skopje, every day from 08:00-20:00.
NOTE :
You can book tickets by filling out the application form below .
If your booking is successful you will receive e-mail from us
The booking of tickets goes up an hour later than the beginning of the play.
Besides the on-line booking , tickets can be booked on the following phone numbers 02/3245 – 615 or 070-991-961 .

Вашето име (задолжително)

Вашиот телефон

Вашиот Email (задолжително)

Претстава (задолжително)

Број на билети (задолжително)